1 Temmuz 2013 Pazartesi

Oriflame Alışverişi Part2 (Haziran)

Selamlar,
Bir türlü fırsat bulup haziran alışverişimden bahsedemedim. Bakalım neler almışım...


1- Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler için Gündüz-Gece Kremi : Sivilce izlerini gidermeye yardımcı olacağını iddia ediyor. Çok da merak etmiştim ilk çıktığı günden beri. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Gayet de güzel de bir fiyata bulunca kaçırmadım. (25,90)
2- Very Me Makyaj Bazı ve Fondöten : Fondötenin ivory rengini aldım, baz ise renksiz. Bir kere deneme şansım oldu, memnun da kaldım. İkisi birlikte 16,90 idi.
3- Optifresh Beyazlatıcı Diş Macunu: Evdeki bitmek üzere, yenisini indirimde bulunca stokladım. (5,90)
4- Discover Santorini Duş Jeli: Kokusu deniz kokusu gibi, mis gibi ferahtıcı. (8,90)
5- Roses El Kremi, Duş Jeli ve Roll-on: Bu aralar gül kokusunu çok seviyorum. Öyle gülsuyundan pek fazla hazetmem ama bunların kokularını çok sevdim. (17,70)

6 yorum:

  1. bende Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler için Gündüz-Gece Kremini merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaklaşık 10 gündür kullanıyorum canım, ilk etapta kızarıklıkları aldı, bakalım izleri yok edebilecekmi şimdi onu gözlemliyorum. :)

      Sil
    2. gözlemledikten sonra yazını merakla bekliyorum :)

      Sil
  2. Bilgisi olan varsa cevaplayabiliri bio clinic bende suan kullaniyorum 2hafta olacak nerdeyse kullanmaya baslayali ilk bir kac gun iyi hos sonra olmayan sivilcelerde cikti kendiliginden cildin alt tabakasini temizledigi icin normal duzelir bir kac haftaya kadar dediler normal mi moral sifir yarida birakmak istemiyorum

    YanıtlaSil