15 Temmuz 2013 Pazartesi

Avon Rujlarım

Selamlar,
Ruj kullanmayı o kadar çok seviyorum ki, onlarca rujum olsun hiç farım olmasa da olur tarzında :)
Bugün sizlere severek kullandığım Avon rujlarımdan bahsedeceğim.
Avon rujlarım sadece dört tane değil :)
Color Trend'in eski serisinden (siyah ambalajlı) bütün renkleri var ama seriyi yenilediklerinden onları göstermemin bir anlamı yok galiba :)

Resimleri ışıklı ve ışıksız ortamda ayrı ayrı çektim.

Realy Rosy  ve Fushsia Fun : Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj serisinden. Realy Rosy rengini kırmızı olduğunu düşünürek almıştım ama parlak oluşu kırmızı renginden biraz çalmış, günlük olarak kullanılabilecek bir kıvama da getirmiş açıkçası. Fuchsia fun ise benim rengim değil ama meraklısı sever :)
Gördüğünüz gibi parlak bir bitişleri var. Parlak rujlarla aram pek iyi değil, ben ruju bir kat sürüp hemen rengini vermesini seviyorum. Durum böyle olunca saten rujlar devreye giriyor.

Red 2000  ve İnstant Mocha : Saten Ruj serisinden. En sevdiklerim de bunlar zaten. Yalnız biraz dikkatli kullanmak gerekiyor, pigmentasyonları yüksek. Red 2000' i akşam dışarı çıkarken veya bir davete giderken uyguluyorum, genelde siyah kıyafetlerle. İnstant Mocha ise en en en sevdiğim, bir kat sürüp dağıtarak uyguladığımda oldukça kullanılabilir hem davetlerde hem de günlük harika bir ruj.

Siz hangisini beğendiniz?




4 yorum:

  1. Realy rosy ve red renkleri süpermiş !

    YanıtlaSil
  2. Realy rosy ve instant mocha tam benlik :) Gerçi günlük makyajımda ruju pek tercih etmeyenlerdenim ama almadan duramıyorum :)

    YanıtlaSil